Ambitus-teknik

Presentation saknas
Här kan du presentera ditt företag med egna ord. Klicka på Komplettera uppgifterna nedan för att kontakta oss.
Det är självklart gratis.
Tänk på att du har en bra möjlighet att presentera ditt företag med ord och bild, helt gratis, för att dina nya och gamla kunder enkelt ska kunna hitta dig.

Adress

Postadress
Ambitus-teknik
Rönnäsvägen 48 Lgh 1102
341 33 Ljungby
Besöksadress
Ambitus-teknik
Rönnäsvägen 48
341 33 Ljungby

Telefon och webb

Organisation

Organisationsnummer: 400825-XXXX

Ingår i kategorier: Konsultation Miljö och natur

Verksamhet

Bransch: Teknisk Konsultverksamhet Inom Bygg- Och Anläggningsteknik

Verksamhet / ändamål: Konsultverksamhet inom bygg- och fastighetsbranschen. Mätning och provtagning i material och konstruktioner samt luft inomhus i byggnader där människor vistas. Utredningar av så kallade "sjuka hus" och "sjukhussjuka". Åtgärdsförslag i samband med ombyggnad och övriga åtgärder i byggnad med dåligt inomhusklimat. Enkätundersökningar av boende i bostadslägenheter vid misstanke om ohälsa. Analyser av provtagningar utföres av ackrediterat laboratorium inom luftprover, materialprover, damm, vid partiklar, PCB, radon, nikotin samarbetar Ambitus teknik med andra laboratorier. Vi ombesörjer Expressanalys, Direktanalys och Standardanalyser. Vi överlämnar begripliga rapporter med hög kvalitet.

Komplettera / justera

Ser du felaktigheter eller saknar du information ovan. Klicka på länken här och fyll i det du anser saknas.

Komplettera uppgifterna

Våra företagsuppgifter kommer från SCB. Vi har inte kört några automatiska uppdateringar av våra register på ett tag. Så observera att uppgifterna kan vara inaktuella. Meddela oss gärna om det är något som du saknar eller ser är felaktigt.
Dela