NPA Nordiskt Papper Aktiebolag

Presentation saknas
Här kan du presentera ditt företag med egna ord. Klicka på Komplettera uppgifterna nedan för att kontakta oss.
Det är självklart gratis.
Tänk på att du har en bra möjlighet att presentera ditt företag med ord och bild, helt gratis, för att dina nya och gamla kunder enkelt ska kunna hitta dig.

Adress

Postadress
NPA Nordiskt Papper Aktiebolag
Svarvareg. 11
341 34 Ljungby
Besöksadress
NPA Nordiskt Papper Aktiebolag
Svarvareg. 11
341 34 Ljungby

Telefon och webb

Organisation

Organisationsnummer: 556152-5907

Ingår i kategori: Tillverkningsindustrier

Verksamhet

Bransch: Partihandel Med Kontorsförbrukningsvaror

Verksamhet / ändamål: Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva handel med papper och pappersartiklar samt därmed förenlig verksamhet, samt rörelse bestående av finansiella tjänster och utlåningsverksamhet, dock ej sådan rörelse som omnämns i lagen den 31 mars 1955 om bankrörelse och lagen den 26 april 1963 om kreditaktiebolag. Bolaget skall också bedriva handel med plast- och rengöringsartiklar och leasingverksamhet med verktyg och maskiner för formgivning av plast samt därmed förenlig verksamhet. Därtill skall bolaget också bedriva handel med möbler och inredningsartiklar med design av hög kvalitet samt därmed förenlig verksamhet.

Komplettera / justera

Ser du felaktigheter eller saknar du information ovan. Klicka på länken här och fyll i det du anser saknas.

Komplettera uppgifterna

Våra företagsuppgifter kommer från SCB. Vi har inte kört några automatiska uppdateringar av våra register på ett tag. Så observera att uppgifterna kan vara inaktuella. Meddela oss gärna om det är något som du saknar eller ser är felaktigt.
Dela