LBY Tech AB

LBY Tech
Företaget har en historia sedan mitten av 1970. Från början var vi en renodlad verktygsfirma, därav namnet Ljungby Verktyg AB. Under årens lopp har företaget ständigt utvecklats och breddat sin verksamhet. För att tydliggöra vad vi kan erbjuda gör vi 2015 ett namnbyte till Underleverantörsgruppen i Ljungby AB. Samtidigt skapar vi tre verksamhetsområden med olika namn.

Ljungby Verktyg
Inriktning mot verktygsframtagning. Vi har en lång erfarenhet inom verktygstillverkning. Detta är företagets ursprung. Specialområden är tillverkning av rörbockningsverktyg och tillbehör såsom kap-, svets- och kontrollfixturer. Vi utvecklar och tillverkar även vakuumformningsverktyg och övriga formverktyg. Vi har en mycket modern och ändamålsenlig maskinpark och moderna hjälpmedel för design (Solidworks) och CNC beredning (MasterCam).

Ljungby Vattenskärteknik
Vi har en modern maskinpark med inriktning både mot precission/ microvattenskärning och volymproduktion med en kapacitet på 4x2m.

Vi har tillgång stort materiallager vilket gör att vi kan erbjuda tillverkning av prototyper och serier med kort leveranstid. Vi har även möjlighet att färdigställa era detaljer i våra fräsmaskiner och svarvar. Vi kan även ombesörja efterföljande ytbehandling samt montering och lagerhållning.

Ljungby Legoteknik
Vi har en modern maskinpark inom svarvning och fräsning. Vi är i nuläget främst inriktade mot tillverkning i små och medelstora serier. Inom företagets väggar kan vi erbjuda tillverkning av komplett produkt. Vi har egna tillverkningsresurser inom verktygstillverkning, vattenskärning samt en komplett maskinverkstad för svarvning och fräsning. Vi kan erbjuda montering och lagerhållning i våra produktionslokaler på sammanlagt ca 1800kvm.

Adress

Postadress
LBY Tech AB
Kungsgatan 48
341 31 Ljungby
Besöksadress
LBY Tech AB
Kungsgatan 48
341 31 Ljungby

Telefon och webb

Organisation

Organisationsnummer: 556785-7858

Ingår i kategori: Tillverkningsindustrier

Verksamhet

Bransch: Tillverkning Av Verktygsmaskiner För Metallbearbetning

Verksamhet / ändamål: Bolaget ska vara att bedriva tillverkning, försäljning och uthyrning av pressverktyg och verkstadsmaskiner och därmd förenlig verksamhet.

Komplettera / justera

Ser du felaktigheter eller saknar du information ovan. Klicka på länken här och fyll i det du anser saknas.

Komplettera uppgifterna

Våra företagsuppgifter kommer från SCB. Vi har inte kört några automatiska uppdateringar av våra register på ett tag. Så observera att uppgifterna kan vara inaktuella. Meddela oss gärna om det är något som du saknar eller ser är felaktigt.
Dela