M & M Living Home

M & M Living Home är ett företag som hjälper Dig att hitta möbler, textil, belysning och annan inredning till Ditt hem eller företag. Alla produkter är speciellt utvalda och vi hjälper Dig att hitta "det rätta". Vi har presenter för alla och lägger stor vikt vid inslagning och service. Fråga oss om vad Du vill - vi hjälper Dig! Svårt att hitta idéer? Boka en inredningskonsultation så bollar vi idéer tillsammans och så får vi se vad som händer! Ingenting är omöjligt! Välkomna! Butiken ligger på Storgatan 17 i Ljungby, med hela järnvägsparken framför som vacker kuliss.

Adress

Postadress
M & M Living Home
Storgatan 17
341 30 Ljungby
Besöksadress
M & M Living Home
Storgatan 17
341 30 Ljungby

Telefon och webb

Telefon
0372-133 20
Hemsida / e-post
http://www.mmlivinghome.se

Organisation

Organisationsnummer: 556697-2153

Ingår i kategorier: Butiker Butiker i centrum Blommor,presenter Ljungby centrum Byggvaror Inredning

Verksamhet

Bransch: Inredningsarkitektverksamhet

Verksamhet / ändamål: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva flytt- och homestyling, försäljning av inredningsdetaljer och därmed förenlig verksamhet samt kulturarrangemang och därmed förenlig verksamhet.

Komplettera / justera

Ser du felaktigheter eller saknar du information ovan. Klicka på länken här och fyll i det du anser saknas.

Komplettera uppgifterna

Våra företagsuppgifter kommer från SCB. Vi har inte kört några automatiska uppdateringar av våra register på ett tag. Så observera att uppgifterna kan vara inaktuella. Meddela oss gärna om det är något som du saknar eller ser är felaktigt.
Dela