Northern Wilderness Experience

Presentation saknas
Här kan du presentera ditt företag med egna ord. Klicka på Komplettera uppgifterna nedan för att kontakta oss.
Det är självklart gratis.
Tänk på att du har en bra möjlighet att presentera ditt företag med ord och bild, helt gratis, för att dina nya och gamla kunder enkelt ska kunna hitta dig.

Adress

Postadress
Northern Wilderness Experience
Tuna Lillegård
341 76 Ryssby
Besöksadress
Northern Wilderness Experience
Tuna Lillegård
341 76 Ryssby

Telefon och webb

Hemsida / e-post

Organisation

Organisationsnummer: 780418-XXXX

Ingår i kategorier: Jakt, Fiske, Skog och natur Kultur och nöje

Verksamhet

Bransch: Övrig Fritids- Och Nöjesverksamhet

Verksamhet / ändamål: Föremålet för företagets verksamhet är natur- och vildmarksturism i form av upplevelser för privatpersoner och företag.Företaget ska också bedriva kursverksamhet och utbildning inom områdena friluftsliv och fjällsäkerhet. Företaget ska vidare sälja reportage, bestående av text och bild, till olika medier. Företaget ska vidare bedriva konsultverksamhet i turist- och fjällsäkerhetsbranschen.Företaget ska också bedriva uthyrning av friluftsutrustning. Exempel på arrangemang är: guidade vandrings och cykelturer, kanot och kajakarrangemang, guidade skidturer, fisketurer, lavinkurser, skidskola, längdskidskola, vildmarksturism, utematlagning, norrskensturism, långfärdsskridskor, grupp och konferensarrangamang.

Komplettera / justera

Ser du felaktigheter eller saknar du information ovan. Klicka på länken här och fyll i det du anser saknas.

Komplettera uppgifterna

Våra företagsuppgifter kommer från SCB. Vi har inte kört några automatiska uppdateringar av våra register på ett tag. Så observera att uppgifterna kan vara inaktuella. Meddela oss gärna om det är något som du saknar eller ser är felaktigt.
Dela