Rygg- Och Idrottskliniken Ljungby AB


På Rygg- & idrottskliniken behandlas bland annat ryggvärk, ischias, nackspärr, ryggskott, nack- och huvudvärk, migrän och axelvärk med kiropraktik. 
Ont i ryggen och nackbesvär är vanligt i befolkningen, orsaker kan vara felbelastning, dåliga lyft, idrottsskador, våld och- / eller trauman mot kroppen och dess leder. Stress och livsstilsproblem med exempelvis för lite regelbunden motion är ofta ytterligare en bidragande orsak.

Klinken erbjuder även mycket effektiv behandling med stötvåg vid överbelastningsskador i senor, ligament och bindvävnad.

Massage med medicinskt inriktning kompletterar övriga behandlingsformer och ger en väldigt god möjlighet att hjälpa människor med de flesta besvär i rörelseapparaten.

Kiropraktorer på kliniken innehar internationellt erkänd 5 årig akademisk universitetsutbildning (masters degree in health science, MSc). 

Beslutet att ge Ljungby möjligheten att ta del av hög kvalité och specialistkompetens inom området togs under våren 2012 och sedan 25 februari 2013 står kliniken redo för att ta emot dig och din familj.

Adress

Postadress
Rygg- Och Idrottskliniken Ljungby AB
Bolmstadsvägen 40A
341 35 Ljungby
Besöksadress
Rygg- Och Idrottskliniken Ljungby AB
Bolmstadsvägen 40A
341 35 Ljungby

Telefon och webb

Organisation

Organisationsnummer: 556894-8375

Ingår i kategori: Rehab, massage

Verksamhet

Bransch: Fysioterapeutisk Verksamhet O.d.

Verksamhet / ändamål: Kiropraktisk verksamhet inom hälso- och sjukvården. Rehabilitering och förebyggande behandling av smärttillstånd och skador i rörelseapparaten.

Komplettera / justera

Ser du felaktigheter eller saknar du information ovan. Klicka på länken här och fyll i det du anser saknas.

Komplettera uppgifterna

Våra företagsuppgifter kommer från SCB. Vi har inte kört några automatiska uppdateringar av våra register på ett tag. Så observera att uppgifterna kan vara inaktuella. Meddela oss gärna om det är något som du saknar eller ser är felaktigt.
Dela