TräningsCentret


Upptäck glädjen och kraften, som en ny livsstil skänker! Gör det tillsammans med trevliga träningskompisar och välutbildad personal. Det är aldrig försent att förändra sitt liv!

Träningscentret är en komplett friskvårdsanläggning som bedrivs proffessionellt. Vi erbjuder träning och utrustning av högsta tänkbara kvalitet. En trygghet både för dig och oss. Vårt breda utbud ger dig flest träningsmöjligheter, både i grupp, individuellt och med personlig tränare. I vårt gym kan du träna mellan kl 05.00-23.00 alla dagar i veckan året runt.

Vi arbetar med ett helhetstänk kring hälsa och levererar detta i en inspirerande miljö med kunnig och erfaren personal! Sjukgymnast, idrottsfysiolog, friskvårdskonsult, lic personlga tränare, cert. Hälsocoach och NLP-practitioner är några utav våra kompetenser inom verksamheten.

Gör ett smart val - välj Träningscentret!

Öppettider 05.00-23.00
Reception öppen mån-tors 17.30-20.00  


Adress

Postadress
TräningsCentret
Kånnavägen 1
341 31 Ljungby
Besöksadress
TräningsCentret
Kånnavägen 1
341 31 Ljungby

Telefon och webb

Organisation

Organisationsnummer: 556631-6138

Ingår i kategorier: Gym och hälsa Motion & träning

Verksamhet

Bransch: Kroppsvård

Verksamhet / ändamål: Bolaget skall bedriva friskvård i form av gruppträning, styrketräning, massage, föreläsningar i friskvård och mental träning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Komplettera / justera

Ser du felaktigheter eller saknar du information ovan. Klicka på länken här och fyll i det du anser saknas.

Komplettera uppgifterna

Våra företagsuppgifter kommer från SCB. Vi har inte kört några automatiska uppdateringar av våra register på ett tag. Så observera att uppgifterna kan vara inaktuella. Meddela oss gärna om det är något som du saknar eller ser är felaktigt.
Dela