Tutaryds Mekaniska Verkstad AB

Tutaryds Mekaniska Verkstad
Företaget grundades av VD Bengt Gustafsson 1980 och har sedan dess haft en stabil tillväxt och expansion. Verksamheten började i liten skala med tillverkning av maskinkomponenter till truckindustrin. 1992 flyttade verksamheten till större lokaler som var anpassade till ökad produktionsmöljighet. I och med detta, började konceptet att breddas, för att idag vara specialiserat på all tillverkning av legodetaljer inom verkstadsindustrin. Den höga flexibiliteten är en annan av våra starka sidor. Vi kan snabbt ställa om mellan kortare och längre serier. Vi kan producera hela konstruktioner, från ritning till ytbehandling, eller utföra enskilda moment i bearbetskedjan. Allt efter kundens önskemål.

Adress

Postadress
Tutaryds Mekaniska Verkstad AB
Tutaryd 1
341 91 Ljungby
Besöksadress
Tutaryds Mekaniska Verkstad AB
Tutaryd 1
341 91 Ljungby

Telefon och webb

Organisation

Organisationsnummer: 556455-8095

Ingår i kategori: Tillverkningsindustrier

Verksamhet

Bransch: Metallegoarbeten

Verksamhet / ändamål: Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad främst med legotillverkning, reparation samt därmed förenlig verksamhet.

Komplettera / justera

Ser du felaktigheter eller saknar du information ovan. Klicka på länken här och fyll i det du anser saknas.

Komplettera uppgifterna

Våra företagsuppgifter kommer från SCB. Vi har inte kört några automatiska uppdateringar av våra register på ett tag. Så observera att uppgifterna kan vara inaktuella. Meddela oss gärna om det är något som du saknar eller ser är felaktigt.
Dela